Keramiekwinkel met uniek aardewerk

Als pottenbakker vervaardig ik allerlei soorten uniek aardewerk van gedraaide vazen tot geboetseerde werken. Kom mijn werk gerust bekijken in mijn atelier en keramiekwinkel te Rotterdam. Laat u inspireren door wat u ziet om vervolgens aardewerk te kopen dat u mij op maat voor u laat maken. Of het nu om gebruiksgoed zoals aardewerkservies of om unica gaat.

foto_bert_aan_het_kneden_5a5d4579.jpg

Over mijn atelier

Wanneer u langs de etalage van mijn keramiekwinkel komt, zult u al versteld staan van de kwaliteit van het werk dat u daar ziet. Keramiekborden en ander uniek servies, waxinelichthouders, vazen en nog veel meer behoren allemaal tot het assortiment. Ontdek nog veel meer van mijn werk door naar binnen te lopen: ik verwelkom u van harte.

Alles wat u in het atelier ziet, is door mijzelf vervaardigd. Indien gewenst vertel ik u graag meer. Naast atelierhouder ben ik docent keramiek en geef ik diverse cursussen. Al met al beschik ik over meer dan 40 jaar ervaring in de branche en ben ik bekend met draaien, handvormen, glazuren en meer. Ik heb een echte passie voor het pottenbakken en ga dan ook geen uitdaging uit de weg.

Aardewerk op maat

Door mijn ervaring en passie ben ik in staat keramiek op maat geheel naar uw wensen te maken. Laat mij weten wat u wilt en ik ga voor u aan de slag. Dankzij mijn bekwaamheid in verschillende stijlen en technieken is er geen wens die ik niet kan vervullen. Speciaal servies, urnen, potjes, kommen, borden en nog veel meer is allen mogelijk. Zo zorg ik ervoor dat u met een prachtig, professioneel resultaat eindigt.

Interesse of meer weten? Kom langs in de keramiekwinkel te Rotterdam of neem van tevoren contact met mij op. Dit kan via het telefoonnummer 06-16902068 of via het online contactformulier. Ik sta u met plezier te woord!